Actes de la Jornada d’Infermeres de l’Àmbit Hospitalari CODITA 2024

El passat dia 3 d’octubre es va celebrar al Seminari Tarragona la Jornada d’Infermeres d’Àmbit Hospitalari sota el lema “Una veu per a liderar, essencial per al futur”, organitzada pel  Col·legi Oficial d’ Infermeres i Infermers de Tarragona, amb la col·laboració de A.M.A, Salusplay, Diputació de tarragona, Fundació Mèmora, CTO, Smith+Nephew, Vygon, 3M Science i Synkotech.

Després de la benvinguda i la inauguració de la Jornada amb la Sra. Lluïsa Brull Gisbert, Presidenta de CODITA, i la Sra. Laia Gonzalez Samora, Presidenta de la Comissió d’Atenció Hospitalària de CODITA es va comptar amb vàries activitats:

En primer lloc la Taula debat sobre les “Noves figures emergents als nostres hospitals” a càrrec de:

  • – Sra. Cristina Rom Ferré, infermera experta en Anestèsia
  • – Sra. María Luisa Paniagua Asensio, infermera experta en Cures
  • – Sra. Montserrat Pérez Baena, infermera experta en Ostomies
  • – Sra. Mapi Estudillo Vizcaíno, infermera de pràctica avançada en Traumatologia i Cirurgia Maxil·lofacial
  • – Sra. Maite PArejo Arrondo, infermera experta en Accessos Vasculars.
  • – Gerard Mora Lopez, Secretari del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Tarragona

 

 

Després de la pausa per esmorzar, la Conferència inaugural de la mà de la Dra. María Palacín Lois “Arte para liderar(te)”, Directora de Màster d’Autolideratge i Conducció de Grups per la Universitat de Barcelona.

 

 

Tot seguit les infermeres i infermers assistents van poder  realitzar 4 tallers:

  • Oxigenoteràpia: Traqueotomia, a càrrec de la Sra. Diana Gil Castillejos, Infermera de Pràctica Avançada del Pacient Crític
  • Accessos Venosos Centrals Perrifèrics, de la mà de Belén de los Mozos Pérez, infermera experta en Teràpia Intravenosa.
  • IA aplicada per a infermeria, a càrrec del Sr. Carlos Valdespina Aguilar, Fundador i Director de Salusplay.
  • President de la Fundación  Innovación y Liderazgo en Enfermería.
  • Cures amb Teràpia de Pressió Negativa, de la mà del Sr. Alberto López Bragado.

 

A continuació, algunes infermeres van presentar les comunicacions i es va procedir a entregar els premis al  Millor Expedient Acadèmic, 1r. Premi a la Millor Comunicació, 2n. Premi a la Comunicació, 1r. Premi al Pòster Presentat i 2n. Premi al Pòster Presentat.

L’entrega la va realitzar la Presidenta del nostre col·legi, Lluïsa Brull i Estrella Martínez Segura, Vocal de CODITA.

MILLOR EXPEDIENT ACADÈMIC:

Maria Caballé Nolla

1R. PREMI A LA MILLOR COMUNICACIÓ:

Títol: “Millora del descans nocturn a les unitats d’hospitalització d’un Hospital Comarcal”

Autores: Pilar Vallano Laina, Rosa Serrano de Yzaguirre i Rosa Maria Lopez Oliva.

2N. PREMI A LA COMUNICACIÓ: 

Títol: “Coneixements infermers sobre el Document de Voluntats Anticipades en el pacient hospitalitzat”

Autores: Montserrat Fernández Martínez, Silvia Victoria Navarro Murcia.

1R. PREMI AL PÒSTER PRESENTAT (patrocinat per Fundació Mèmora):

Títol: “Humanitzar l’hospital, el gran repte…i si fem un projecte?”

Autores: Sara Campoy Rodríguez, Iolanda Bel Díaz, Montserrat Tomàs Cartes, Anna Maria Sorolla Sabaté, Míriam Reverter Queralt i Marta Bertomeu Guil.

2N. PREMI AL PÒSTER PRESENTAT:

Títol: “Efectes de la contenció mecànica en els pacients geriàtrics hospitalitzats”

Autores: Laura Abad Bajo, Cristina Zambrano Velarde.

 

La Dra. Estrella Martínez Segura, Vocal de la Junta de CODITA i Núria Illamola Navarro, Vicepresidenta de CODITA, van concloure l’acte de la Jornada.

Des de CODITA estem enormement agraïdes per la vostra assistència i participació, sense vosaltres no hagués estat possible!

Us deixem una galeria de fotografies preses durant la Jornada pel fotògraf Santi Martorell:

Arxius

Butlletí

Butlletí

* Requerit

Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD)


D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan incloses en un fitxer de tractament de dades titularitat de COL·LEGI D’INFERMERES I INFERMERS DE TARRAGONA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per l'enviament de comunicacions que puguin ser del seu interès. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició. L’informem que aquestes dades seran també compartides amb l’empresa MAILCHIMP, encarregada de l’enviament i gestió del NEWSLETTER. Si desitja deixar de rebre comunicacions, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar-ho, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic [email protected], indicant a l'assumpte "Baixa comunicacions newsletter" o comunicar-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a AVDA. PAU CASALS, 13, 5è 43003, Tarragona. Té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (agpd.es).

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per a subscriure's, vostè reconeix que la seva informació serà transferida a Mailchimp per al seu processament. Obtingui més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.